Sander Jansen opent Koningsspelen 2017
Sander Jansen opent Koningsspelen 2017 (Foto: Mel Boas)

Koningsspelen 20 april

Vrijdag 20 april staat heel Zeist, net als de rest van Nederland, in het teken van de Koningsspelen. Leerlingen van de Zeister basisscholen vieren deze dag sportief, met als vaste onderdelen het Koningsontbijt en een Koningssportdag.

De leerlingen van de deelnemende basisscholen starten deze dag met een gezond ontbijt op school. Daarna wordt op diverse plekken in Zeist, oranje gekleurde sportdagen georganiseerd op het schoolplein of op de sportvelden in de buurt. Vele vrijwilligers van sportclubs steken de handen uit de mouwen om er met de scholen een sportief feest van te maken.

In Zeist-Noord opent wethouder Sander Jansen de Koningsspelen op de atletiekbaan naast Zwembad Dijnselburg. Daar nemen de kinderen onder andere deel aan workshops in dans (Kunstenhuis), Calisthenics (Papito), Judo (Sport Dojo Otoshi) en Bootcamp (Teamworx).

Wil je op de hoogte blijven van sportend Zeist? Volg ons op onze sociale media kanalen en neem een kijkje bij het laatste nieuws op onze website: www.sportiefzeist.nl

Meer berichten