Verkoop 1e zonnebloemloten gemeente Bunnik
Verkoop 1e zonnebloemloten gemeente Bunnik (Foto: Gemeente Bunnik)

Verkoop 1e zonnebloemloten gemeente Bunnik

Waarnemend burgemeester de heer Roland van Schelven heeft de eerste drie(!) Zonnebloemloten van 2018 in de gemeente Bunnik gekocht. Hij riep ná zijn aankoop de inwoners op: “Volg mijn voorbeeld en koop ook Zonnebloemloten!”. Peggy Bartman van de afdeling Werkhoven, Antoon Peek van de afdeling Bunnik en Bert Staal van de afdeling Odijk verkochten als startschot deze eerste loten.

Al bijna 70 jaar is De Zonnebloemloterij een begrip in het land. Ieder jaar zetten tienduizenden vrijwilligers zich in om zo veel mogelijk loten á 2 euro per lot te verkopen. Mooi om de plaatselijke kas te spekken en tegelijkertijd de zichtbaarheid te vergroten. De Zonnebloem heeft als doel door de inzet van vrijwilligers, het welzijn te bevorderen van en hulp te bieden aan langdurig lichamelijke zieken, personen met een lichamelijke beperking en lichamelijk hulpbehoevende ouderen - vooral diegenen onder hen die dreigen te vereenzamen. Dit alles onder het motto ‘Er kan zoveel meer dan je denkt!’. Met uw bijdrage organiseert de plaatselijke afdeling activiteiten en bezoekwerk voor de doelgroep.

Lotenverkoop in gemeente Bunnik:
In Werkhoven huis-aan-huis in de maand mei.
In Bunnik tijdens de Bunnik Fair op 2 juni en huis-aan-huis in de eerste week van juli.
In Odijk zo veel mogelijk huis-aan-huis in de periode van 13 t/m 24 mei. Daarnaast worden de loten ook aangeboden op de Odijkse Plantjesmarkt op 26 en 27 mei.

Verkoper gemist? U kunt ook loten kopen via www.zonnebloem.nl/loterij

Voor meer informatie kijkt u op:
www.zonnebloemwerkhoven.nl
www.zonnebloembunnik.nl
www.zonnebloemodijk.nl.

Meer berichten