Dacia, een echte knuffelkont

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Dacia is een super lief teefje. Ze is gevonden op de snelweg en vandaar ook haar naam. Dacia is een echte knuffelkont die houdt van mensen en honden. Ze staat samen in een kennel met Hero en steunt hem erg goed, hij is nogal onzeker en Dacia sleept hem overal doorheen. Doordat ze als zwerver bij ons is binnengekomen weten we niet veel over haar verleden. Doordat ze wel gechipt was weten we dat ze oorspronkelijk uit Polen komt, helaas was de chip niet geregistreerd. Wel denken we dat ze een goede jeugd heeft gehad, omdat ze erg open is naar zowel mens als hond en er goed vezorgd uitziet. Inmiddels hebben we gezien dat ze soms sterk reageert op mannen, niet op alle mannen, maar wel tegenover een aantal bezoekers kan ze angstig blaffen. Met de mannelijke vrijwilligers gaat het goed.

Leeftijd:12-10-14.Kan met honden: Ja. Kan met katten: Ja. Kan bij kleine kinderen: Onbekend. Kan bij grote kinderen: Ja. Kan alleen thuis zijn: Ja. Kan mee in de auto: Ja

Meer berichten