Saartje staat al op de uitkijk!

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Zeist - Saartje is een van de senioren van ons asiel. Ze is 15 jaar oud en in het asiel terecht gekomen omdat haar baasje is overleden. Saartje is toen nog bij familie in huis geweest maar daar waar twee andere katten en dat vond Saartje, zacht uitgedrukt, niet leuk. Omdat ze last van haar schildklier heeft moet ze 1x per dag 2 pilletjes krijgen. Deze krijgt ze gewoon door een beetje blikvoer en dan is het zo op. Saartje vindt het heerlijk om geknuffeld te worden. Wel heeft ze even tijd nodig om aan haar nieuwe omgeving te wennen,
maar dat geldt voor veel katten en zeker voor katten op leeftijd. Verder wil Saartje het liefst een rustig huishouden zonder kinderen en uiteraard geen andere huisdieren. Wie komt deze dame een keer bezoeken? Saartje staat al op de uitkijk!
Ras:Europese Korthaar
Geslacht:poes, Leeftijd:15 jaar
Kan met honden:Nee
Kan met katten:Nee
Kan bij kleine kinderen:Nee
Kan bij grote kinderen:Nee
Kan in een flat:Nee
Kan in een tuin:Ja

Meer berichten