Bovenaanzicht kraampjes Pasar Malam. FOTO: SJI Bonouvrie
Bovenaanzicht kraampjes Pasar Malam. FOTO: SJI Bonouvrie (Foto: SJI Bonouvrie)

Tante Lien op de Pasar Malam Istimewa in Zeist

Van 29 juni t/m 1 juli is de jaarlijkse Pasar Malam Istimewa weer in Zeist. In en rondom sporthal Dijnselburg kan men 3 dagen genieten van alles wat met Indonesië en haar rijke cultuur te maken heeft.

Zeist - Op vrijdag 29 juni is er een bijzonder optreden zijn van Tante Lien. Samen met Aïs Lawa-Lata, waar ze al 40 jaar mee op de bühne staat, neemt Wieteke van Dort u mee op reis naar de Gordel van Smaragd met al die bekende liedjes van vroeger uit o.a. De Late Late Lien Show zoals "Geef mij maar nasi goreng", "Arm Den Haag" en "Ajoen Ajoen".

Op vrijdag zijn er ook optredens van de band Simply Friends, zanger en entertainer Edu Schalk en zangeres Ester Latama. Dansgroep Wahana Budaya geeft gedurende de dag drie dansdemonstraties met traditionele dansen van de verschillende eilanden uit Indonesië.

Op zaterdag wordt een demonstratie gegeven door het team van Kempo Kuntao Nederland. Tijdens deze show worden wapens, zelfverdedigingstechnieken en breektesten gedemonstreerd. Deze groep kunt u kennen van Holland's Got Talent. Verder deze dag optredens van Wipe Out Selection, Ben Heart, Diana Monoarfa & Ester Latama en Shanelle de Lannoy. Deze dag is er tot middernacht een speciale Rock&Roll avond met DJ Henny en Blue Moon Trio die veel Elvis Presley nummers zullen spelen.

Zondag 1 juli is er, voor het eerst in Zeist, een traditionele Indische modeshow en presenteert Danny Everett exclusief op de Pasar Malam Istimewazijn nieuwste single "Als zij eens wist". Men kan lekker dansen met de allround band Hot News en het duo Free Line die John Russell Jr. als speciale gast meeneemt. Bij Eddy King kan men genieten van lekkere Indo-rock en de dansgroep Aniadi Art verzorgt prachtige dansdemonstraties in traditionele kostuums.

Zowel in de sporthal als buiten op het plein verschillende eetstandjes en restaurants waar Indonesische maaltijden en snacks aangeboden worden. Elke stand heeft zijn eigen specialiteiten.
Meer informatie: www.istimewa-events.nl

Meer berichten