Foto: RINKE NIJDAM

Steynlaan in tropische sferen; beach en bier

Aankomende zaterdag is de Steynlaan het toneel voor twee evenementen. De Steynlaanondernemers organiseren samen met Centrummanagement Zeist, het beachevent en de aftrap wordt gegeven voor de week van het Zeister bier.

Zeist - De Steynlaan verandert in een tropisch paradijs met gezellige terrasjes waar ondernemers hun hapjes en drankjes serveren. Je kan meedoen met een salsaworkshop, er zijn springkussens, zandtafels en er is zelfs een heus hondenzwembad. Er zijn kraampjes en foodtrucks. Door de hele Steynlaan klinkt sfeervolle zomerse muziek. Er zijn prijzenpakketten te winnen in twee categorien. Allemaal te beschikking gesteld door de Steynlaanondernemers. Het beachevent start om 11.00 en eindigt om 17.00.

Week van het Zeister bier
Van 12.00 tot 19.00 zijn circa 20 speciaalbieren te proeven en je kan ook meteen kennismaken met de brouwers. Initiatief van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Zeist/De Bilt. Op deze dag is het de kans om al de speciaalbieren te proeven. Ook zijn er tussen 17.00 en 19,00 live optredens. De afsluiting van de week van het Zeister bier is op 6 juli in het Figi hotel waar het beste bier van de week wordt bekend gemaakt.
Kartrekkers van de events zijn Leonie van Zonneveld, Wendela van Karbonkel en Berry van Hebberz. Samen de andere ondernemers en centrummanager Hans van Aalst hopen deze Steynlaanangels op een topdag waarbij iedere bezoeker zich thuisvoelt.
Meer info FB Leuk in Zeist.

Meer berichten