Jonge leden van de Evangelische Broedergemeente schreven  zelf een musical over de Hernhutters in Zeist.
Jonge leden van de Evangelische Broedergemeente schreven zelf een musical over de Hernhutters in Zeist. (Foto: )

Musical 'Hernhutters in Zeist' op Zusterplein

Jonge leden van de Evangelische Broedergemeente in Zeist schreven een musical over de Hernhutters in Zeist. Deze musical wordt op zaterdag 7 juli opgevoerd op een podium voor de jarige Grote Kerkzaal van de Broedergemeente.

Zeist - Jonge leden van de Evangelische Broedergemeente hebben een musical geschreven met als onderwerp 'De Hernhutters in Zeist'. De musical vertelt het verhaal over hun komst als vluchtelingen, de zending, de scholen en de bedrijven. Het verhaal gaat over het levensgevoel op de Pleinen, het grappige 'Pleinduits', de (soms lastige) tradities en de hoop op een goede toekomst.

Spektakel

Een spektakel in kleuren en klanken voor jong en oud, speels, meeslepend en soms ook melancholiek, opgevoerd door de leden zelf, leerlingen van de Comeniusschool en vrienden van de gemeente en de zending. Mooie beelden en mooie muziek op 7 juli om 19.00 uur op het podium voor het 250-jarig kerkgebouw. Tussendoor is er een pauze om elkaar te ontmoeten.

Zaterdag 7 juli 2018 om 19.00 uur op het podium voor de Grote Kerkzaal, Evangelische Broedergemeente, Zusterplein 12, Zeist De toegang is gratis

Meer berichten