Daphne samen met hulpverleners en ervaringsdeskundigen de DAPR pants ontworpen. FOTO: Emmely van Mierlo
Daphne samen met hulpverleners en ervaringsdeskundigen de DAPR pants ontworpen. FOTO: Emmely van Mierlo (Foto: Emmely van Mierlo)

DAPR geeft mensen met een beperking vrijheid en stijl

DAPR pants zijn aangepaste broeken die mensen met een beperking vrijheid en stijl geven. Broeken die slim zijn ontworpen, waardoor zelfstandigheid vergroot wordt, aankleden makkelijker gaat en mensen in stijl gekleed gaan. Oprichter Daphne de Ruijter heeft als achtergrond maatcoupeuse en kan daardoor een maatwerkoplossing bieden.

Zeist - Op zaterdag 28 juli houdt ze open atelier tussen 13:00 en 16:00 uur en bent u van harte welkom om een kijkje te nemen, kennis te maken en zien wat voor kleding er gemaakt kan worden. Er is voldoende gratis parkeerplaats voor de deur en het pand is rolstoeltoegankelijk. Het adres voor de navigatie is: Kamp van Zeist 2, Soesterberg. Daphne heeft als missie dat alle mensen met een beperking zich gezien en gewaardeerd voelen. Met DAPR pants draagt ze daar aan bij. De broeken zijn gericht op stijl en comfort en op maat gemaakt. Een broek bestellen kan door contact op te nemen met Daphne. Eerst wordt gekeken welke oplossing het beste voor u is, dan welk materiaal erbij past en wordt maatgenomen. Meer informatie is te vinden via: www.daprpants.com


Meer informatie vind je op: daphne@daprpants.com | www.daprpants.com | www.facebook.com/volgdapr

Meer berichten