Landelijke en regionale kennispartners staan klaar op de Startersdag om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. FOTO: Lyuda Stinissen
Landelijke en regionale kennispartners staan klaar op de Startersdag om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. FOTO: Lyuda Stinissen (Foto: Lyuda Stinissen)

Startersdag Zeist op 2 september

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug, gemeente Zeist en Interpolis op woensdag 12 september een gratis startersdag bij Hotel Theater Figi. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Zeist - In het eerste kwartaal van 2018 registreerde de Kamer van Koophandel (KVK) 10 procent meer starters dan in het eerste kwartaal van 2017. Deze groei is vooral te danken aan startende fulltime zzp'ers.
Om deze nieuwe ondernemingen verder op weg te helpen brengt Startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico's. Ook voor bedrijven die al wat langer mee gaan en die toe zijn aan een volgende stap, is het een zeer waardevolle avond. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie.


Aanmelden is mogelijk via www.startersdagen.com/zeist2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Meer berichten