De bekende activiteitenkalender is op verschillende plekken in het dorp opgehangen!
De bekende activiteitenkalender is op verschillende plekken in het dorp opgehangen! (Foto: Gerard van Santen)

Seniorenactiviteiten van start

Veel Bunnikers tussen de 50 en de 100 jaar hebben het afgelopen jaar plezier beleefd aan één of meer van de seniorenactiviteiten van SAB. Zou u óók wel eens willen zingen, schilderen, bridgen, yogalesvolgen of handwerken? Geeft u dan snel op via tel.nr. 06 18550150. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. U kunt altijd gratis een keer meedoen.

Bunnik - Voor andere activiteiten hoeft u zich niet op te geven; bij klaverjassen, bingoen hetinternetcafé/soos kunt u gewoon binnenlopen en ook voor de fietstochten is aanmelden niet nodig. In het najaar staan weer enkele infoavonden/-middagen op het programma.

Opfrissen verkeersregels

SAB en het Cursusproject organiseren een cursus Opfrissenverkeersregels, te verzorgen door Veilig Verkeer Nederland. De cursus bestaat uit 2 dagdelen – naar keuze middag of avond - op 1 oktober en 29 oktober 2018. Kosten 18 euro. Opgave via het Cursusproject, waarvan de folder op 4 september 2018 wordt verspreid. Op donderdag 8 november 2018 zal mr. Madeline Westers ’s avonds in de Witte Huisjes weer een infoavond verzorgen, dit keer over het Testament. Nadere gegevens volgen maar noteert u de datum alvast in uw agenda. Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de nieuwsbrief op de website www.seniorenbunnik.nlof bel het inlichtingen- en aanmeldnummer 06 18550150.

Meer berichten