Afgelopen zaterdag opende voor het dertigste seizoen de serie zaterdagmiddagconcerten, die gehouden wordt in de Sionskerk.
Afgelopen zaterdag opende voor het dertigste seizoen de serie zaterdagmiddagconcerten, die gehouden wordt in de Sionskerk. (Foto: )

Zaterdagmiddag- concerten 30e seizoen

Zeist - Afgelopen zaterdag opende voor het dertigste seizoen de serie zaterdagmiddagconcerten, die gehouden wordt in de Sionskerk te Zeist, met een succesvol concert door de Zeister pianist Theo Nederpelt. Hij speelde een programma met zijn favoriete stukken van diverse componisten, zoals Bach, Mozart, Franck en Beethoven. Ook werd door de voorzitter van de Stichting Zaterdagmiddagconcerten Zeist, Jelte Veenhoven, bekend gemaakt dat de zaterdagmiddagconcerten ook na dit seizoen zullen worden voortgezet door een nieuw te vormen bestuur. De bekende jonge Zeister pianist Wouter Harbers zal als opvolger van Jelte Veenhoven het voorzitterschap overnemen en de serie continueren. Hij werd na afloop van het concert geïntroduceerd als de toekomstige voorzitter, waarna Wouter Harbers met een enthousiast applaus door het publiek verwelkomd werd. In april 2019 zal de officiële overdracht plaats vinden tijdens het laatste concert van dit seizoen.

Meer berichten