Het belooft 26 september zeker zo boeiend te worden als tijdens de presentatie van de enquêteresultaten op 17 januari jl. toen deze foto werd genomen. Foto: Anne-Marie Bergervoet
Het belooft 26 september zeker zo boeiend te worden als tijdens de presentatie van de enquêteresultaten op 17 januari jl. toen deze foto werd genomen. Foto: Anne-Marie Bergervoet (Foto: )

Duurzaam op dreef

Zeist - Op 26 september gaat het over een groener, gezonder en duurzamer Zeist: hoe gaat dat, wat gebeurt er al en hoe kun je meedoen. Met pitches, presentaties en een informatiemarkt laten we zien hoe mensen zich inzetten om van onze woonplaats een duurzame, klimaatneutrale gemeente te maken. Ze zijn enthousiast, steken er veel energie en vrije tijd in om op hun manier een bijdrage te leveren.

Op woensdag 26 september presenteren zo'n 15 projecten zich: sommige lopen al, andere starten binnenkort. Om er wat te noemen: elektrische deelbakfietsen en deelauto's, het – mobiel - meten van fijnstof, de strijd tegen zwerfafval, het plantenasiel op de Boswerf, Zeist op de fiets, Operatie Steenbreek, Postcoderoosprojecten en de Energiebewustwordingscampagne.

Als je verduurzaming belangrijk vindt – ook met het oog op volgende generaties – dan is dit een uitgelezen moment om je te oriënteren, aan te haken of met een eigen idee op de proppen te komen. Wij van Samen Duurzaam Zeist staan er open voor en helpen graag een handje om van een idee een concreet plan te maken en daarmee uitvoering dichterbij te brengen. Voor meer informatie: www.samenduurzaamzeist.nl.

Duurzaam op dreef, 26 september, Gemeentehuis 19.00 - 21.30

Meer berichten