De Kunstroute Zeist is een evenement van CultuurZeist i.s.m. Kunstenhuis De Bilt-Zeist. FOTO : Mel Boas
De Kunstroute Zeist is een evenement van CultuurZeist i.s.m. Kunstenhuis De Bilt-Zeist. FOTO : Mel Boas (Foto: Mel Boas)

2e weekend vol kunst in Zeist

Zeist - Op 6 en 7 oktober kunt u uw hart ophalen tijdens een weekend vol kunst. Tussen 12.00 en 17.00 uur bezoekt u ateliers en groepsexposities en geniet u van schilderijen, etsen, beelden, foto's en meer.

Op vrijdagavond 5 oktober opent wethouder Marcel Fluitman het tweede weekend van de Kunstroute in Slot Zeist. Met optredens van Bewegingstheater Voets en DJ Deezel Jax belooft het een feestelijke avond te worden. Van 19.00 tot 22.00 uur bent u van harte welkom in het Slot Zeist, waar ook de overzichtsexpositie te bezichtigen is. Ook dit weekend loopt de actie 'Kunst kijken? Kunst kopen?' door en stelt de Kunstroute eenmalig een aankoopbijdrage van maximaal 500 euro ter beschikking. De voorwaarden vindt u op www.kunstroutezeist.nl.

Hoe veelzijdig kunst en dus ook de Kunstroute is blijkt ook uit de vele locaties waar u terecht kunt. Wilt u weten waar u dit weekend moet zijn? Alle informatie over de deelnemende kunstenaars en locaties leest u in de tweede Kunstkrant. Deze is gratis af te halen bij onder andere het gemeentehuis, de bibliotheek, wijkservicepunten, div. winkels en het VVV.

Meer berichten