Amma en Shubamrita
Amma en Shubamrita (Foto: Amma Centrum)

Komst Indiase monnik 4 oktober en Amma op 16 & 17 oktober

Ook dit najaar is Amma in de Expo in Houten voor één van de grootste spirituele evenementen van Nederland waar 15.000 mensen op af komen. Op 16 en 17 oktober is iedereen op elk moment van de dag welkom om dit gratis tweedaagse programma bij te wonen.

In aanloop naar Amma’s programma houdt haar monastieke leerling Shubamrita op 4 oktober een inspirerende avondretraite in het Amma Centrum, nabij station Driebergen-Zeist.

Humanitair en spiritueel leider Mata Amritanandamayi, beter bekend als Amma (wat ‘moeder’ betekent), heeft door haar buitengewone voorbeeld van liefde en kracht, duizenden mensen geïnspireerd om in haar voetstappen te treden en zich in te zetten voor hun medemens en een betere wereld. Amma reist al meer dan 30 jaar door alle continenten en brengt liefde, hoop en vrede door middel van haar lezingen en door haar darshan - de omhelzing waardoor zij zo bekend is geworden. Naar schatting sloot zij al meer dan 38 miljoen mensen in haar armen. Amma ontvangt iedereen die naar haar toekomt met een warme omhelzing, ongeacht geloofsovertuiging, verleden of beweegreden. Zij is de inspiratie achter Embracing The World, een wereldwijd netwerk van vrijwilligers dat zich inzet voor mensen in nood, armoedebestrijding en onderwijs. Hiervoor is Amma al vele malen internationaal onderscheiden.

4 oktober avondretraite met Indiase monnik in Amma Centrum

Van 19:30 – 22:00 uur houdt Shubamrita in aanloop naar Amma’s programma, een inspirerende avondretraite aan de Driebergseweg 16a. Hij zal een meditatie leiden, een lezing geven over Amma en mantra's zingen. Vrije toegang, aanmelden via centrum@amma.nl.                        

16 & 17 oktober Amma in Expo Houten

Twee dagen lang zal Amma mensen omhelzen en inspireren. Er is een doorlopend programma met meditaties, lezingen, muziek en dans. Er zijn heerlijke Indiase maaltijden en snacks verkrijgbaar. Ook zijn er infostands en is er een markt met Indiase en spirituele producten. Het Amma programma is vrij toegankelijk. Tickets voor Amma’s omhelzing worden elke ochtend en avond gratis uitgedeeld zodat de toestroom goed verloopt en bezoekers niet continu in de rij hoeven te wachten. Zie voor meer informatie www.amma.nl.

Meer berichten