Een bijzondere mijlpaal voor echtpaar Huetink - Eggink. Reden genoeg voor een bezoekje van de loco-burgemeester. FOTO: Asta Diepen Stöpler
Een bijzondere mijlpaal voor echtpaar Huetink - Eggink. Reden genoeg voor een bezoekje van de loco-burgemeester. FOTO: Asta Diepen Stöpler (Foto: )

Feest voor 70 jaar huwelijk van Cecile en Niek

Het ene jubileum is net achter de rug en het volgende heuglijke feit komt in zicht. Cecile en Niek Huetink (beiden 93) waren zaterdag precies 70 jaar getrouwd. "Met de vier jaar verkering er bij, zijn we volgend jaar 75 jaar samen."

door Asta Diepen Stopler

ZEIST - "We hebben onze dagen goed besteed", vat het echtpaar Huetink - Eggink hun leven samen. Met werken, dansen, biljarten en vooral met familie. "We trokken veel op met mijn zuster, haar man en hun kinderen", vertelt mevrouw Huetink. "Na de geboorte van haar vijfde kind, Margot, was het druk en sprongen we met liefde bij. We hebben een heel goede band met Margot, leerden haar onder meer gitaar spelen en schrijven. Zij is heel belangrijk in ons leven."

Het echtpaar woonde lange tijd met veel plezier in Driebergen aan de Arnhemse Bovenweg en de Hoofdstraat. "Mooie gemeente, aardige buren. Ons huis werd op een gegeven moment te groot en nu wonen we in Huize Hoog Kerckebosch, ook naar ons genoegen."
Ze kijken met veel voldoening terug op de viering van hun 70-jarige bruiloft. "We hadden tien familieleden uitgenodigd, maar er kwamen er veel meer. We zijn verwend met bloemen, ballonnen en brieven van het koningspaar en de Commissaris van de Koning."

Meer berichten