Foto:

Gugu heeft één eis

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Zeist - Gugu is de naam van deze lieve dame. Gugu is een echte mensenhond, ze doet alles voor haar familie, ze is een clown als je niet vrolijk bent, ze knuffelt met je als je verdrietig bent en zal je huis en haard beschermen tegen indringers.

Gugu is een speelse actieve dame die houdt van wandelen en spelen met een grote bal.

Ze is niet snel gecharmeerd van andere honden, reuen gaan beter dan teven. Als Gugu je eenmaal kent word je elke keer opnieuw overladen met een berg liefde. Kinderen is ze niet gewend, dus we weten niet hoe ze daarop reageert. Ze heeft haar huis gedeeld met een kat, dat ging prima, maar vreemde katten hoefden niet in haar tuin te komen.

Gugu gaat graag mee in de auto, maar ze kan ook prima een paar uurtjes op het huis passen. Gugu heeft echter 1 eis voor haar nieuwe mensen. Ze wilt of een eigen zwembadje, of dat men haar vaak meeneemt naar het water.

Rasgroep:Onherleidbare bastaard
Ras:
Geslacht:Teef
Leeftijd:15-10-2013
Kan met honden:Onbekend
Kan met katten:Ja
Kan bij kleine kinderen:Onbekend
Kan bij grote kinderen:Onbekend
Kan alleen thuis zijn:Ja
Kan mee in de auto:Ja

Meer berichten