Foto:

Zes weken lang smakelijk eten

Op 1 november openden Blink, Figi, TOF, de Posterij, het Broodlokaal, de Koffietafel, 't Jagershuys, de Reünie en de Jonckheer hun deuren voor de EET met je hart restaurantcampagne. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor eenzaamheid onder ouderen. Eet u in één van deze restaurants, dan helpt u stichting Met je hart door 1 euro te doneren. Deze euro wordt volledig besteed aan het verzachten van eenzaamheid bij ouderen in Zeist.

Zeist - Met je hart Zeist is feestelijke van start gegaan. In aanwezigheid ouderen, vrijwilligers, wethouder Fluitman en de deelnemende restaurants werd in restaurant Blink de restaurantcampagne in Zeist uitgerold. De restaurantcampagne wordt gehouden van 1 november tot en met 18 december. Een vrijwillige bijdrage van 1 euro wordt opgeteld bij de rekening van de gasten die genieten van een avondje uit. De opbrengst wordt honderd procent besteed aan Met je hart activiteiten voor ouderen. Niet eenmalig, maar structureel. Zo ontstaat een duurzaam contact, waaraan de deelnemers telkens weer zichtbaar veel plezier beleven.

Met deze campagne wil Met je hart niet alleen geld inzamelen om waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen te organiseren. Ook wil de stichting onder het motto 'Samen ben je niet alleen' mensen in beweging krijgen; om als vrijwilliger in actie te komen of om bijvoorbeeld als bedrijf op te staan.

www.metjehart.nl

Meer berichten