Spinningmarathon voor hospice Heuvelrug

Op zaterdag 10 november organiseert Health Center Hoenderdaal in Driebergen een spinningmarathon voor het goede doel.

De opbrengst komt geheel ten goede aan Hospice Heuvelrug. Enthousiaste deelnemers aan dit sportieve evenement zijn van harte welkom om zich in te schrijven, individueel of gezellig met een team van collega’s, vrienden of familieleden.

Hospice Heuvelrug is een kleinschalig gastenhuis in Zeist, dat liefdevolle en respectvolle zorg biedt aan mensen die terminaal ziek zijn. Het hospice is, naast reguliere inkomsten via de zorgverzekeraar van gasten, aangewezen op andere inkomsten zoals donaties en giften. Veel kosten van de bijzondere zorg in het hospice worden niet vergoed door de zorgverzekering. Terwijl deze extra zorg en aandacht juist een belangrijke bijdrage levert aan de wensen van mensen in deze fase, en hun familie. Het gaat dan bijvoorbeeld om aromazorg, geestelijke begeleiding en het opleiden van vrijwilligers. Ook voor kosten voor de inrichting van een nieuw onderkomen binnen Warande én speciale wensen op het gebied van koken en wonen, is het hospice aangewezen op giften en donaties. Emmie Bakker, mede-initiatiefnemer van de spinningmarathon: “Het is altijd leuk om sportief voor een goed doel bezig te zijn. En het hospice kan extra inkomsten goed gebruiken voor onze gasten in een verdrietige fase van afscheid nemen.”

Datum: zaterdag 10 november 2018 van 11.00-15.00 uur
Locatie: Health Center Hoenderdaal in Driebergen

Kosten : €10,00 per fiets per uur

Aanmelden bij Hoenderdaal aan de bali of via de website hoenderdaal.com

Hospice Heuvelrug is een gecertificeerd hospice dat hoogstaande palliatieve zorg en begeleiding biedt aan mensen in het laatste stadium van het leven. Verpleegkundigen, tezamen met zorg- en kookvrijwilligers, garanderen 24/7 professionele zorg en persoonlijke aandacht voor gasten en hun naasten in een huiselijke omgeving. Hospice Heuvelrug maakt deel uit van Warande.

Voor informatie m.b.t. Hospice Heuvelrug: www.hospice-heuvelrug.nl

Meer berichten