MAKE-A-WISH Nederland actie Strooigoed 2018 VV Jonathan

Wensen van kinderen met een ernstige, of zelfs levensbedreigende ziekte, die wensen geven deze kinderen de kracht om kind te zijn en geen patiënt. Make-A-Wish Nederland doet er alles aan om deze allerliefste wensen te vervullen.

ACTIE STROOIGOED

De actie Strooigoed geeft je de mogelijkheid om onze maatschappelijk partner Make-A-Wish Nederland te steunen door zakjes kruidnoten te (ver)kopen. Trakteer je teamgenoten, vrienden, collega's, medewerkers of klanten op een heerlijk zakje strooigoed.

WANNEER & HOE

Zaterdag 17 november gaat op Jonathan de verkoop van Make-A-Wish kruidnoten van start. Iedereen is vanaf 08:00 uur tot 16:00 uur van harte welkom bij het tijdelijk ingerichte Make-A-Wish verkoop- en uitgiftepunt. Kun je niet wachten tot zaterdag, grijp dan nu je kans en bestel alvast een aantal zakjes (à € 1,50 per zakje) of een doos met een inhoud van 24 zakjes (à € 36,-) door het sturen van een WhatsApp-bericht aan 06-52 68 00 00. Vermeld dan je naam en welk team, welke familie of welke onderneming of organisatie je vertegenwoordigt. Afrekenen volgt na in ontvangstname van de kruidnoten en kan contant, via pin of met een tikkie.

Een leuke actie tijdens de Sinterklaasperiode. Een periode waar kinderwensen centraal staan.

Wat is er mooier dan in de aanloop naar het Sinterklaasfeest bij te dragen aan het realiseren van wensen.

OPBRENGST

De opbrengst van de actie Strooigoed komt geheel ten goede aan onze maatschappelijk partner, Make-A-Wish Nederland. Vorig jaar hebben wij met elkaar ruim € 4.000,- bijgedragen. Dat gaan wij dit jaar weer samen doen. Help mee wensen vervullen!

https://www.vvjonathan.nl/k-r-u-i-d-n-o-t-e-n-v-o-o-r-a-a-n-k-o-n-d-i-g-i-n-g/

Meer berichten