Celeritas blijft thuis ongeslagen

zondag 16 december 2018 22:23

In de laatste wedstrijd van de eerste competitie helft en tevens de laatste wedstrijd in het jaar 2018 zijn de mannen van Celeritas in thuiswedstrijden ongeslagen gebleven, in de uitwedstrijden trokken zij echter vijfmaal aan het kortste eind.

Dit bracht hen halverwege de competitie op de 4e plaats. Tegen het lager geplaatste Gemini uit Zoetermeer had Celeritas het moeilijk in het begin van de wedstrijd, voordat Celeritas zich realiseerde dat de wedstrijd was begonnen was de achterstand al 0-3. Toen Celeritas goed bij de les kwam liep het uit naar een 6-4 voorsprong.

Vanaf die stand was er voor de Bunnikse ploeg geen probleem meer, hoewel het vertoonde spel niet groots was konden zij met een 9-7 voorsprong de kleedkamers opzoeken voor de rust. Ondanks het mindere spelpeil vormde de gasten geen enkele bedreiging meer en wist Celeritas de 25-19 overwinning veilig te stellen.

Zaterdag 5 januari gaan de Bunnikse mannen in Amsterdam beginnen met het competitie vervolg tegen de reserves van de Amsterdamse studenten van US.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden