Arme, arme Bo

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

" Bo, arme man. Heb je eindelijk een fijn huis gevonden met een maatje waar je jezelf helemaal voor geeft en wordt ook dit je schijnbaar niet gegund. Na een halfjaar elkaars beste vriend te zijn geweest is je nieuwe eigenaar plotseling overleden, nu zit je weer hier.

Deze knappe man kan super enthousiast zijn als hij je eenmaal kent en leuk vindt, tot die tijd zal hij rustig alles ondergaan. Wandelen is wel echt een hobby van Bo, maar andere honden is hij niet echt van gecharmeerd. Loslopen is dus ook geen optie voor Bo. Inmiddels is Bo bijna 5 en heeft hij dus al het nodige meegemaakt, maar ook nog een heel leven voor zich. Kleine kinderen vindt Bo ook erg spannend en het liefst plaatsen we hem dus bij een gezin zonder kinderen en andere dieren. Wilt u een maatje voor het leven en heeft u het geduld om Bo aan u te laten wennen kom dan gezellig langs om kennis met hem te maken."

Meer berichten