Beste wensen uit het asiel

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

"Terwijl de rest van Nederland zich opmaakt voor een heerlijke vakantie, stropen wij, de medewerkers van Dierentehuis Zeist, de mouwen nog maar eens extra op om, naast onze asieldieren, ook alle pensiongasten een goedverzorgde vakantie te bezorgen. Wij doen dit natuurlijk met veel liefde en plezier want wij zijn allemaal stapelgek op harige viervoeters, of dat nu honden zijn of katten.

Wekelijks staat er een asieldier van ons in de Nieuwsbode en daar zijn wij heel blij mee, want extra aandacht is altijd welkom. Nu dan een keer een foto van het team, want misschien is het ook wel eens leuk om de verzorgers van de dieren te zien. Wij willen iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2019 toewensen en wie weet kunnen we jullie ook een keer in het asiel ontvangen."

www.dierentehuiszeist.nl

Meer berichten