Robin van Holst (Odysseus '91) wordt de opvolger van Sander Kloos.
Robin van Holst (Odysseus '91) wordt de opvolger van Sander Kloos.

Robin van Holst Hoofdtrainer DOSC

Robin van Holst van de Utrechtse 2e klasser Odysseus '91 volgt komend seizoen Sander Kloos op als Hoofdtrainer van DOSC.

Robin van Holst; "Na 4 leuke jaren bij Odysseus '91 met daarin een promotie naar de 2e klasse, ben ik aan een nieuwe uitdaging toe. DOSC staat in de regio bekend als een mooie, nette club met een jonge spelersgroep. Een spelersgroep met spelers die nog volop in ontwikkeling zijn. Ik denk en verwacht een waardevolle inbreng te kunnen hebben in de verdere ontwikkeling van het team en de spelers individueel. Ik kijk er nu al naar uit en ben ook trots om, samen met de spelers en staf, volgend seizoen bij DOSC aan de slag te gaan!" Hoofd TC Paul Rondeel; " Nadat bekend was dat Sander ging vertrekken kregen wij veel open sollicitaties. Hierbij zaten prima cv's waarna wij met 3 trainers in gesprek zijn gegaan. Zowel de TC als de spelers waren direct enthousiast over Robin. Zijn manier van denken over het spelletje, training en omgang met spelers en staf passen goed binnen onze spelersgroep en clubvisie. Verder denken wij dat Robin op ook sociaal gebied een prettige trainer is. Voorzitter Dennis de Jager; " Wij zijn blij dat wij snel een goede opvolger voor het nieuwe seizoen hebben kunnen vinden. Het is goed om te zien dat er zo veel interesse is voor onze club."

De klik tussen Robin en de spelers was er direct en dat was voor ons natuurlijk een belangrijke voorwaarde. Wij kijken uit naar een sportieve en succesvolle samenwerking met Robin!

Meer berichten