Foto:

Knuffelkont Rasha

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Zeist - Rasha is een super lieve anatolische herder. Ze is pas kort bij ons maar heeft een ieder zijn hart al gestolen. Ze is namelijk een ongekende knuffelkont voor alle mensen! Ook andere honden zijn meestal geen probleem zolang ze maar niet het formaat van een kat hebben. Een paar uurtjes alleen thuis blijven is volgens ons geen enkel probleem, net als een ritje in de auto.

Over het verleden van Rasha weten wij zeer weinig, ze is bij ons gekomen nadat ze 5 maanden op een boerderij heeft gewoond als waakhond. Waken was alleen het gene wat zij niet deed. Qua karakter is ze in sommige dingen wel een echte anatool, zo is ze heerlijk eigenwijs en zelfstandig. Als zij linksom om de boom wilt en jij rechts kan ik je vertellen dat het linksom wordt.

Wilt u deze oudere dame nog een aantal knuffelende jaren geven met lekkere wandelingen erbij?

Meer berichten