Nieuwjaarsborrel GroenLinks Zeist

Bestuur, fractie en wethouder van GroenLinks Zeist nodigen belangstellenden van harte uit om op vrijdag 25 januari vanaf 17:00 uur met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar.

2018 was voor ons een bijzonder jaar. Na een wonderbaarlijk mooi verkiezingsresultaat hebben we na acht jaar oppositie weer bestuursverantwoordelijkheid genomen. Samen met VVD, CDA en CU/SGP werken we nu nog effectiever aan een eerlijk, gezond, groen en duurzaam Zeist. Ook in 2019 staat er op politiek vlak weer veel te gebeuren. In Zeist gaan we hard aan de slag om, in aanvulling op ons ambitieuze coalitieprogramma, uit het receptenboek van De Maaltijd van Zeist zoveel mogelijk smakelijke hapjes te serveren. Op 20 maart gaan we alweer naar de stembus, nu voor de provinciale staten (en indirect ook voor de Eerste Kamer).
Tijdens de borrel zullen wij voor de vierde maal de rode en groene pluim uitdelen aan twee organisaties die zich in 2018 in Zeist onderscheiden hebben op het sociale en op het duurzame vlak. Aan welke organisaties gaan Stichting Samen Oplopen en Lily's Plastic Pickup Project, de winnaars van 2018 hun wisseltrofee overdragen?
Ronald Camstra, de fractievoorzitter blikt met een korte speech terug op het oude jaar en vooruit op 2019. Huib van Essen, provinciale lijsttrekker voor Utrecht zal er zijn om ons bij te praten over de campagne 2019. Daarna blijft er ruim voldoende tijd over om te netwerken en kennis te maken met leden van bestuur en fractie. Aanmelden stellen we op prijs bij secretariszeist@groenlinks.nl

Locatie: Torenlaantheater
Torenlaan 38
3701 VK Zeist
Tijd: 17-19 uur

Meer berichten