Bijeenkomst 'Heel Zeist Isoleert' voor Valckenbosch

Meer comfort en nooit meer koude voeten in huis!

In de wijk Valckenbosch zijn bewoners zich aan het oriënteren op wat nodig is om op weg te gaan naar een aardgasloze wijk. Dat gaat om tal van maatregelen die of energie besparen, of energie opwekken. Een belangrijke stap naar aardgasloos én naar een comfortabel huis is isolatie. Mijn Groene Huis werkt nauw samen met Stichting Groen Valckenbosch.

Stichting Groen Valckenbosch informeert bewoners over het verloop van de weg naar een aardgasloze wijk en Mijn Groene Huis informeert over de campagne 'Heel Zeist isoleert'.

Wij nodigen bewoners uit voor de informatieavond op 21 januari in de trouwzaal van het gemeentehuis aan het Rond, start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Tijdens de informatiebijeenkomst legt de isolatie-expert uit wat je in een huis kunt isoleren en waar je op moet letten. Goede isolatie zorgt voor een hoger wooncomfort doordat de warmte in je huis blijft en niet naar buiten verdwijnt. Je bespaart ook op je energieverbruik. Met een goede spouwmuurisolatie kan je bijvoorbeeld zo'n 20-30% besparen, elk jaar weer! Vloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog eens voor lekkere warme voeten! Vertegenwoordigers van de Stichting Groen Valckenbosch vertellen over de wens om in de toekomst aardgasloos te zijn en de weg er naar toe.

Kijk voor meer informatie over de isolatieactie van Mijn Groene Huis op www.heelzeistisoleert.nu aanmelden via heelzeistisoleert@mijngroenehuis.nu

Mijn Groene Huis

Mijn Groene Huis is onafhankelijk en helpt inwoners in Zeist bij het duurzaam verbeteren van hun huis. Kijk voor meer info op: www.mijngroenehuis.nu of like/volg ons op facebook, instagram of twitter: @mijngroenehuis

Meer berichten