Elias wil buitenspelen

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Het dierentehuis is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van een organisatie.Tel: 0343-491231 ( alleen tijdens de openingstijden van het asiel ) maandag t/m vrijdag 13:00 uur tot 16:30 uur. Zaterdag 13:00 uur tot 16:00 uur.

Elias is als zwerfkat bij ons binnengekomen en dat was ook goed zichtbaar. Hij was broodmager en hij had honger. Nog steeds valt hij
aan op zijn eten, bang dat het anders misschien weer afgepakt wordt. Als hij uit zijn kennel is en rondloopt is hij alleen maar op zoek naar eten. Maar geef hem eens ongelijk als je zolang naar je eten hebt moeten zoeken. Het is een hele lieve, beweeglijke kater van ca. 5 jaar oud. Wij weten niets van zijn verleden maar kunnen wel zeggen dat hij heel lief en zachtaardig is. Omdat hij zo lang buiten rond heeft gezworven plaatsen we hem niet als binnenkat want we denken dat hij daar niet gelukkig van wordt. Hij heeft nog te veel energie en wil die graag buiten kwijt kunnen. Kortom, ben je op zoek naar een lieve kater?


Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Onbekend
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Ja
Kan in een flat: Nee
Kan in een tuin: Ja

Meer berichten