Foto: Maarten Bos

Wisseling van coördinator

door Maarten Bos

Dag Mien, welkom Ton

Op maar liefst drie momenten is er de afgelopen weken afscheid genomen van Mien Dittmar-Breunesse als coördinator van het Lindenhuis. Per 1 februari 2019 neemt Ton Verweij het stokje van haar over.

Zeist - Sinds januari 2010 was Mien, als opvolger van Ab Hubers, verbonden aan het Lindenhuis.

Het eerste afscheid was op 18 januari. Met een high tea was het een gezellige en ontspannen sfeer. Ruim 30 vrijwilligers kwamen genieten van de lekkernijen die de dochters, zoon en schoondochter van Mien hadden gemaakt.

Het tweede afscheid was op 24 januari. De contacten uit het netwerk van het Lindenhuis, kwamen tijdens een kleine receptie om Mien de hand te schudden. Daarna gevolgd door een stamppottenmaaltijd met collega's en bestuur in het Lindenhuis.

Vrijdag 25 januari kwamen tenslotte de bezoekers van het Lindenhuis afscheid nemen.

Tijdens de inloop kwamen ruim 40 mensen gedag zeggen en kreeg Mien een lied te horen over afscheid nemen en vele goede wensen en cadeau's.

Ton heeft aangegeven "dolblij" te zijn, dat hij de nieuwe coördinator van het Lindenhuis gaat worden, hij is al ruim 3 jaar als vrijwilliger verbonden bij de inloophuizen, heeft inmiddels een opleiding maatschappelijke dienstverlening gedaan en is er klaar voor.

Het bestuur van Kerk en Samenleving, de bezoekers en Mien, zijn blij dat ze weten wie er op haar plekje komt.

Mien geeft aan blij en dankbaar te zijn dat zij bij het Lindenhuis een tijdje mocht meelopen en gaat nu een nieuwe fase in haar leven in. Zij had wel een "dubbel"gevoel bij haar afscheid, want ze heeft het erg naar haar zin gehad bij het Lindenhuis. In het huis van Kerk en Samenleving zijn altijd vele activiteiten zoals maaltijd en huiswerkbegeleiding. Velen weten het huis te vinden. Kerk en Samenleving heeft ook nog op andere plekken dergelijke huizen.

Meer berichten