Foto: Mel Boas

Verkeerssituatie centrum

Zeist - Vanwege de vragen en zorgen over de nieuwe verkeerssituatie in het centrum is een tijdelijk informatiepunt aan de Markt in De Klinker geopend. Per toerbeurt zijn burgemeester, wethouders, ambtenaren en raadsleden aanwezig. Zij luisteren naar de ervaringen, signalen en vragen en geven uitleg over de nieuwe routes. Openingstijden Ma. t/m vr. 10 tot 12 uur en 18 tot 20 uur. Za.10 tot 14 uur. zeist@zeist.nl www.zeist.nl/verkeercentrum. FOTO: Mel Boas

Groen, gezond en gezellig
Wethouder Centrum Laura Hoogstraten benadrukt dat de nieuwe verkeersmaatregelen bijdragen aan een beter verblijf in Zeist: "Samen met ondernemers en bewoners hebben we in de afgelopen jaren gewerkt aan plannen en de uitvoering voor een groen, gezond en gezellig centrum. Er is er al veel verbeterd. Zo is er kunst onthuld, speeltuintjes zijn aangelegd en gevels zijn verfraaid vanuit het gevelfonds. Onderdeel van het plan is ook om meer ruimte te geven voor bezoekers en fietsers. Daarom zijn de verkeersroutes door het centrum aangepast. We beseffen dat deze maatregel een grote impact heeft. Wij gaan met u in gesprek over uw ervaring, signaal of vraag. We ontmoeten u graag persoonlijk in het informatiepunt en blijven de situatie nauwlettend volgen en waar mogelijk sturen we bij."

De gemeente is bereikbaar via 14 030, zeist@zeist.nl en social media. Meer informatie is te vinden op de webpagina www.zeist.nl/verkeercentrum.

Adres informatiepunt Markt 26, 3701 JZ Zeist

Meer berichten