Foto:

Ravi ~ Edje; onafscheidelijk

Iedere week brengt de Stichting Dierentehuis Zeist een dier onder de aandacht voor een herplaatsing. Openingstijden van het asiel ma. t/m vrij. 13 uur tot 16:30 uur. Za. 13 uur tot 16 uur.
Zeist - Voor Edje en Ravi is het alweer de tweede keer dat ze bij ons in het asiel zitten. Vorige keer hebben ze ongeveer een half jaar moeten wachten op een nieuw baasje. Dat kwam vooral omdat Edje een hele bange kater is die niet van knuffelen houdt omdat hij mensen niet vertrouwt. Ravi vindt het wel fijn om aangehaald te worden.

Twee jaar lang hebben ze een heel fijn thuis gehad en ze hadden daar de rest van hun leven mogen blijven, maar helaas vond Ravi het leuk om de boel op stelten te zetten. Met name het behang moest het ontgelden. Ook had Ravi er moeite mee als de baasjes op vakantie gingen. Hij wilde dan niet meer eten en verstopte zich voor de oppas. Omdat Ravi en Edje onafscheidelijk zijn, zijn ze samen teruggebracht en we zoeken voor hen samen weer een nieuw thuis. Wij realiseren ons dar het best lastig is om deze twee katers te herplaatsen maar we geven de moed zeker niet op! We hopen dat er mensen naar hen komen kijken die een groot stuk land hebben met een fijne schuur of een boerderij, waar ze een warm plekje hebben om heerlijk te kunnen slapen en op tijd een lekker hapje en water krijgen. Wij wachten in spanning of er reacties komen want we gunnen deze twee een heerlijk leven buiten het asiel. Als je op bezoek komt kunnen we nog veel meer over ze vertellen!

Rasgroep:Katten
Ras:Europese Korthaar
Geslacht:kater
Leeftijd:10 en 8
Kan met honden:Nee
Kan met katten:Ja
Kan bij kleine kinderen:Nee
Kan bij grote kinderen:Nee
Kan in een flat:Nee
Kan in een tuin:Ja

Meer berichten