Foto: Jan Raven

Run op hockeyplaatjes Schaerweijde bij supermarkt

door Lydia van der Meer

Zeist - Sinds de start van de hockeyplaatjes actie van Schaerweijde in samenwerking met Jumbo Supermarkten, is er een run op de plaatjes. Een week geleden is de actie begonnen. Veel jeugdspelers willen zo snel mogelijk alle hockeyplaatjes van hun clubmaatjes bij elkaar sparen.

In totaal zijn er ruim 1000 jeugdspelers op de foto gegaan voor de plaatjes. Met deze actie kun je hockeyplaatjes sparen van de Schaerweijde jeugd, G-hockey, Heren 1 en Dames 1. Bij iedere €10 aan boodschappen die je doet bij een van de drie Jumbo Supermarkten in Zeist, ontvang je een zakje met hockeyplaatjes en extra plaatjes bij de wekelijks wisselende actieproducten. De actie loopt in totaal acht weken, tot en met 2 april.

Voor Zeist is dit een uniek win-win project tussen een sportclub en een supermarkt. "Het is erg leuk om te zien hoe enthousiast ouders, opa's en oma's en jeugdspelers zijn in de winkel," vertelt Michel van Harskamp, bedrijfsleider van Jumbo Korte Steynlaan. We zien veel nieuwe gezichten en krijgen veel complimenten. Wij zijn deze samenwerking met Schaerweijde onder andere aangegaan omdat we hockeyleden de mogelijkheid willen bieden om bij de Jumbo te komen werken en eventueel een leertraject te volgen op mbo- en hbo-niveau. Als tegenprestatie sponsoren we Schaerweijde zodat de club de hockeysport kan waarborgen, stimuleren en voor iedereen mogelijk kan maken. Ingeborg Bink, van de sponsorcommissie van Schaerweijde vindt de actie een toegevoegde waarde voor beide partijen. "Deze actie creëert betrokkenheid bij de jeugd, ze kunnen hun team bij elkaar sparen en natuurlijk alle andere spelers. Straks zijn alle gezichten bekend bij elkaar. Ook zijn we erg blij met de sponsoring van Jumbo Supermarkten. Op deze manier kunnen wij het lokale netwerk verder uitbouwen. En het bewijst dat er voldoende leuke mogelijkheden zijn om iets te organiseren waar alle betrokkenen plezier aan kunnen beleven."

Meer berichten