Stef Blok in gesprek met Zeistenaren

ZEIST- Aankomende vrijdag brengt minister Stef Blok (VVD) een bezoek aan Zeist. Hier gaat hij in gesprek met inwoners en zet hij twee mensen in het zonnetje die veel bijdragen aan de stad.

Vanaf 18.00 uur loopt Blok over de Slotlaan waar hij in gesprek gaat met inwoners van Zeist. Hierbij lopen Zeistenaars Odile de Man, nummer 2 en Dop van Ulzen, nummer 7 op de Utrechtse VVD-lijst voor de Provinciale Staten mee.

Tussendoor stopt hij even bij boekhandel Kramer & Van Doorn, waar Erik en Sandra van Doorn in het zonnetje worden gezet. Terwijl online winkelen voor steeds meer leegstand heeft gezorgd in middelgrote stadscentra, heeft dit echtpaar niet stilgezeten. De afgelopen jaren hebben zij van hun winkel een ware attractie gemaakt met een terras en allerlei mogelijkheden om lekker in de winkel een boek te lezen.

Als blijk van waardering reikt Stef Blok een vaasje uit aan Erik en Sandra. Dit vaasje staat symbool voor Nederland, dat wij met 17 miljoen gewone en bijzondere Nederlanders vasthouden en niet mogen laten vallen.

De Man: "Erik en Sandra zijn echte ondernemers met een hart voor Zeist. De afgelopen jaren hebben zij de handen uit de mouwen gestoken om hun zaak en daarmee het centrum van Zeist, een stukje aantrekkelijker en toekomstbestendiger te maken. Voor hen is dit normaal, maar wij willen hen graag bedanken en zijn daarom erg blij dat Stef niet alleen in gesprek gaat met Zeistenaren, maar ook speciaal hun mooie boekhandel wil bezoeken."

Meer berichten