Nieuw Ondernemen in Zeist

Zeist - Eind 2018 bundelden vier netwerken van ondernemers de krachten om de community van ondernemers in Zeist een verbindende impuls te geven met een serie van inspiratie-bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is woensdag 27 maart om 19:30 in De Stal van Lokaal Victoria, 1ste Dorpsstraat 7 in Zeist.

Het netwerk voor betrokken ondernemen Samen voor Zeist (Katharina Casse), het Ondernemersplein van de gemeente Zeist (Ieke Roelofs), Knooppunt Zeist als community van de Zeister circulaire munt (Arnout van Dijk) en initiatiefnemer Betekeniseconomie.nl (Shinta Oosterwaal), doen dit onder de naam "NIEUW ONDERNEMEN".

Shinta Oosterwaal: "In december zijn we voor het eerst als netwerken bij elkaar gekomen. Snel vonden we elkaar: we willen allen ondernemers verbinden en de nieuwe economie in helpen."

"Als Samen voor Zeist brengen we al meer dan 15 jaar bedrijven en organisaties samen" vertelt Katherina Casse. "Via betrokken ondernemen wordt een beweging op gang gebracht en impact gerealiseerd in de samenleving wat vanzelfsprekend past in het grote plaatje van de betekenis economie".

Jij als ondernemer in Zeist of vertegenwoordiger van een organisatie bent van harte uitgenodigd voor deze eerste bijeenkomst op 27 maart . Deze staat in het teken van De Betekeniseconomie. Gastspreker is betekeniseconomie-koploper en -pionier Kees Klomp. Hij zal ingaan op de trends voor ondernemers in een nieuwe economie. Vervolgens gaan we met elkaar aan de slag met wat dit voor ons kan betekenen. Afgesloten wordt met een netwerkborrel.

In verband met beperkte ruimte en grote interesse is aanmelden gewenst via contact@shintaoosterwaal.com.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden