Ierse speedfolk in De Peppel

Op zaterdag 30 maart speelt Fiddler's Green in Poppodium De Peppel. Deze ongelooflijke live band is een begrip in Duitsland en ver daaromheen. Overal waar ze komen is het feest, feest en nog eens feest. De nummers zijn uit het leven gegrepen, iedereen kan zichzelf erin terugzien. Dat, in combinatie met 6 supermuzikanten, maakt wat Fiddler's Green vandaag de dag is: een top live act.

De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan open om 20.30 uur en de entree is € 15 in de voorverkoop en € 17 aan de deur. Kijk voor meer informatie en de ticketverkoop op www.peppel-zeist.nl en volg ons op Facebook.

Fiddler's Green

Ze noemen het zelf Irish speedfolk, de mannen van Fiddler's Green. En daar is geen woord van gelogen. Wat een tempo hebben deze Duitsers in hun donder. In hun thuisland speelt dit zestal al meer dan twee decennia zo'n beetje elk festival plat en hebben ze inmiddels de reputatie verworven als één van de beste live acts van het moment. Met traditionele instrumenten als fiddle, accordion en bodhrán, naast rockende gitaren en drums, weten ze elk concert om te toveren tot een grote, dampende Ierse pub, waar alle problemen van de dag verdwijnen in vele pints Guinness en Jameson shots.

Support: The Bud Spencer Rock Explosion

The Bud Spencer Rock Explosion doet hun naam eer aan, want explosief is het zeker. Invloeden vanuit de country, polka, blues en zelfs wat punk passeren de revue in de nummers van dit gezelschap. Een flinke dosis humor is ook een vast ingrediënt bij shows van deze band. De nummers gaan over zaken waar iedereen over mee kan praten: problemen met je auto of je geliefde, het mooie weer en tig andere triviale zaken. Uit het leven gegrepen dus!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden