Team finish strong together
Team finish strong together (Foto: Stephanie Hekman)

Vier meiden uit Zeist - 1 bedrijf - 550 kilometer - 100.000 euro

Soms is het leven heel oneerlijk. We kennen allemaal wel iemand van heel dichtbij die in gevecht is met kanker, of erger nog: het gevecht met kanker al verloren heeft. Dit intense gevecht, de moeite, het verdriet verdient de maximale ondersteuning van geliefden en de omgeving. Zeker als er geen uitzicht op herstel meer is. Stichting Roparun zet zich in voor de mensen. Hun missie: “Leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Om die reden staat het e-commerce bedrijf Sparkles in Zeist op stelten en zijn vier meiden uit Zeist hard bezig om met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Roparun. Roparun is de langste estafetteloop in Europa. Dag en nacht gaat hun team ‘Finish Strong Together’ van 8 collega’s in twee dagen van Parijs naar Rotterdam hardlopen en ook gaat er een team van fietsers, fysio’s, verzorgers, koks en support mee. Naast deze spectaculaire en sportieve prestatie willen ze als bedrijf ook 100.000 euro ophalen. Dat is niet niks en daarom zetten ze alle zeilen bij om op een creatieve manier zoveel mogelijk donaties bij elkaar te halen.

Zo heeft het bedrijf een eigen sportkledinglijn ontworpen en verkopen ze deze online. De kledinglijn bestaat uit hoodies en t shirts met motiverende en grappige quotes. Naast de sportkleding hebben ze een unieke kaartenset ontworpen die als warme broodjes
over de toonbank gaan.

Waar de meiden erg naar uitkijken is het Benefiet sterrendiner op 13 mei. Twee sterrenchefs van Parc Broekhuizen Thomas Diepersloot en Robert Poel gaan tijd en expertise inzetten om een fantastisch 6 gangen diner aan te bieden. Tijdens deze avond zullen spectaculaire en verrassende acts de gasten een bijzondere avond geven.

Het bedrijf Sparkles is gevestigd op het terrein van de KNVB dus een voetbaltoernooi kan natuurlijk niet uitblijven. Bedrijven kunnen zich hiervoor inschrijven en deze vindt plaats op 17 mei.

De meiden zijn erg blij met de hulp die ze krijgen van bedrijven in Zeist maar zijn er nog niet. Wil jij deelnemen aan één van de events of helpen met een product, dienst of gift? Neem dan contact op via info@sparkles.com of neem een kijkje op www.finishstrongtogether.nl of www.sparkles.io

Meer berichten