Foto: Fred Manschot

SV ZEIST VERLENGT CONTRACT MET HOOFDTRAINER RICHARD VAN SCHUPPEN


SV Zeist trainer Richard van Schuppen staat ook volgend seizoen aan het roer bij SV Zeist. Van Schuppen, die bezig is aan zijn eerste jaar bij de club, verlengt zijn contract met een seizoen.


Van Schuppen en SV Zeist waren snel rond over het verlengen van zijn contract. "We hebben in februari al gesproken en die gesprekken waren goed. Er was van beide kanten de intentie om met elkaar door te gaan. We zijn een bepaalde weg ingeslagen aan het begin van vorig eizoen en daar willen we mee doorgaan.


Ik heb het erg goed naar mijn zin bij de club en er is veel vertrouwen in de toekomst. Ook Rob Bergers en Reiny Westerveld maken volgend seizoen deel uit van de Technische Staf. Gerrit van Eck vervult volgend seizoen de taak van materiaalman. Rob de Moet is de nieuwe grensrechter. Voor Verzorger Gerard Gouw zal een opvolger gezocht moeten worden, ivm de overstap naar de Zaterdag is het voor hem niet meer te combineren met zijn werkzaamheden bij FZO. Voor deze functie gaan we druk op zoek naar een opvolger.
 

Meer berichten