Stichting Muziekstad Zeist organiseerde voor de 3de keer de taptoe op het voorplein van Slot Zeist op het voorplein van Slot Zeist deTaptoe Slot Zeist 2019 met Show and Marchingband K&G LeidenShowband Takostu StiensDrum- en Showfanfare Advendo SneekShow & Marchingband Juliana AmersfoortPegasus Pipe
Stichting Muziekstad Zeist organiseerde voor de 3de keer de taptoe op het voorplein van Slot Zeist op het voorplein van Slot Zeist deTaptoe Slot Zeist 2019 met Show and Marchingband K&G LeidenShowband Takostu StiensDrum- en Showfanfare Advendo SneekShow & Marchingband Juliana AmersfoortPegasus Pipe (Foto: Mel Boas)

Taptoe op Slotplein

Zeist - Stichting muziekstad Zeist organiseerde zaterdagavond voor de 3de keer de Taptoe Zeist op het voorplein van Slot Zeist. Dit jaar bestond de taptoe uit optredens van Show and Marchingbands uit het hele land. De afgelopen 2 jaar werden de taptoes georganiseerd op 5 mei, bevrijdingsdag. Omdat bevrijdingsdag dit jaar op een zondag viel werd het in Zeist ongepast gevonden om een taptoe te organiseren. De taptoe Slot Zeist werd om deze reden een week uitgesteld. 

Meer berichten