Foto:

24 mei City Golf Zeist 2019

Zeist - Op vrijdagmiddag 24 mei 2019 vanaf 15.00 uur organiseert Lions Zeist alweer de 9de editie van City Golf Zeist. De deelnemers spelen een parcours door het centrum van Zeist en slaan balletjes -nog zachter dan een ping pong bal- totdat ze in een hole belanden. Boeiend, kijk ernaar en geniet en bedenk dat deze 'malloten' hiermee geld bijeen brengen voor het goede doel, namelijk de Maxima-manage in Den Dolder.

Golfen & netwerken en tevens bijdragen aan een goed doel met ter afsluiting een heerlijke BBQ en de prijsuitreiking. Tijdens de BBQ zijn prijzen te winnen in de loterij en een veiling. De opbrengst van de loterij en veiling gaat uiteraard ook naar de Maxima-manege.

?De deelnemers nemen op 24 mei a.s. de straten, pleinen en parken in het centrum van Zeist weer in beslag om met elkaar tussen het winkelende publiek een balletje te slaan. (De gemeente heeft voor dit evenement een vergunning verleend). ?Enige golfervaring is wel handig maar ook niet noodzakelijk. Het gaat om het meedoen!

https://www.citygolfzeist.nl/deelnemen.html

Meer informatie?

Arthur Tutein Nolthenius

Lionsclub Zeist

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden