Foto:

persbericht : Autodelen wint Publieksprijs Impact Award Zeist

Zeist - Op het Impact Evenement Duurzaam Zeist heeft Samen Slim Rijden Zeist de publieksprijs in ontvangst mogen nemen. Uit maar liefst 31 deelnemers waren door een vakkundige jury 6 genomineerden geselecteerd. Samen met de andere publiekfavoriet Insulution ontving Arnout van Dijk van Samen Slim Rijden Zeist de prijs uit de handen van burgemeester Koos Janssen en van Angelique Laskewitz – Executive Directeur van de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling. Met de publieksprijs geven de Zeistenaren aan elektrisch autodelen heel belangrijk te vinden bij het verduurzamen van hun leefomgeving!

De partners van Samen Slim Rijden Zeist zijn Kurago, Centraal Beheer, Onze Auto, Gemeente Zeist en Samen duurzaam Zeist. Het Impact Evenement Duurzaam Zeist in het Figi Theater in Zeist werd georganiseerd door Rotary op Seyst, ter gelegenheid van hun 25 jarig bestaan.

Op dit moment biedt Samen Slim rijden Zeist 8 elektrische deelauto's aan op 3 verschillende locaties in Zeist. Het wagenpark bestaat uit ruime comfortabele Nissan Leafs en een BMW i3. Met een elektrische deelauto stoot je geen CO2 en fijnstof uit en zorg je voor meer kwaliteit van de openbare ruimte doordat minder auto's op straat staan. Bovendien is het rijden in een elektrische deelauto goed voor je portemonnee: Deelautogebruikers besparen gemiddeld tussen de 1.500 en 2.500 euro per jaar. Voor meer informatie: zie samenslimrijden-zeist.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden