dav
dav (Foto: )

Springen, klimmen, glijden en klauteren op Springkussenfestival Bisonveld

Het springkussenfestival dat eerder georganiseerd werd in de kerstvakantie 2018, krijgt een vervolg; 't Kinderspektakel van 16 juni op het Bisonveld!

Op zondag 16 juni wordt het Bisonveld in Zeist omgetoverd tot één groot kinderparadijs voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 13 jaar. Voetballen in de voetbalkooi, een 55 meter lange stormbaan, springen en glijden op één van de vele springkussens.. er is voldoende te doen! Voor volwassenen zijn er leuke kraampjes, foodtrucks en wordt er geadviseerd om bij mooi weer een kleedje mee te nemen.

Initiatiefnemer Robin kijkt uit naar deze eerste zomerse editie. "In de winter hebben we al lekker kunnen springen in Sporthal Dijnselburg. Het is ontzettend gaaf om het deze keer voor het eerst buiten te kunnen organiseren en dan is er geen mooiere locatie dan het Bisonveld. Het moet een leuk en betaalbaar uitje zijn voor het gehele gezin en uiteraard is mascotte Barnie wederom van de partij". Gezien het aantal parkeerplekken wordt er geadviseerd om op de fiets te komen.

Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar via www.barniesspringkussenverhuur.nl (Early Bird - vanaf €5,00). Daarnaast is het mogelijk om aan de deur te kopen (€7,50). Volwassenen zijn gratis.

Meer berichten