Ingezonden: Porsche voorjaarsrit start bij Vocking en Van der Sluis auto's in Zeist

Op zondag 19 mei vond er een mooie voorjaarsroute plaats van de Nederlandse Porsche club. Om 10.00 uur kwamen 89 Porsches uit het hele land naar Zeist naar de Leeuweriklaan bij Vocking en Van der Sluijs auto's. Hier werden ze welkom geheten en kregen ze een lekker kopje koffie met een gebakje. Wat een mooi gezicht zoveel Porsches bij elkaar. Ze konden niet eens in de straat zoveel waren het er. Er was veel belangstelling van mensen uit de omgeving.

Vervolgens ging de route van start in het bosrijke en mooie Zeist. Uiteraard mocht Slot Zeist ook niet ontbreken in deze route. Verder ging de route deels over de Utrechtse Heuvelrug en langs de Betuwe.

Na een heerlijke lunch kon iedereen er weer tegenaan en werd de route vervolgd. De rit eindigde bij Porsche Centrum Leusden. De barbecue stond al aan en deze werd verzorgt door slagerij/traiteur Van Hunnik uit Zeist. Ook hier was het weer Genieten met een grote G. Ondertussen was er gelegenheid om al die mooie bolides te bekijken. Een geslaagde en mooie dag die begon in Zeist.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden