Afbeelding

Opbrengst Enjoy the Ride voor Paard in Nood Spanje

8 mei 2017 om 08:00 Sport

Vijf studenten van het WellantCollege Houten organiseren als examenopdracht, vanuit de KNHS, een Enjoy the Ride rit op 21 mei in Austrelitz. De gehele opbrengst gaat naar Stichting Paard in Nood Spanje.

Austerlitz - De rit neemt je mee door de bossen rondom Austerlitz. Het is een tocht van zo’n 16 kilometer (ongeveer 2 uur rijden) met, afhankelijk van uw starttijd, vooraf of na afloop een heerlijke lunch in het restaurant van de locatie; Manege Austerlitz aan de Gramserweg 113. Halverwege de rit wordt er ook een versnapering uitgedeeld en is er de mogelijkheid voor u en uw paard om te drinken.
Deelname aan de rit, inclusief lunch en donatie aan het goede doel is € 30,- voor KNHS leden en € 35,- voor niet-KNHS leden. Eventuele grooms kunnen ook meelunchen, à €12,50 per persoon.
Op verschillende plaatsen van het parcours leggen 3 fotografen de dag vast, met actiefoto’s van alle deelnemers die u naderhand kunt bestellen.
Er is tijdens het evenement een dierenarts aanwezig die voor en na uw rit een gezondheids-check uit kan voeren bij uw paard.
Inschrijven per e-mail: enjoytheridewellant@gmail.com me voor- en achternaam, KNHS-lidnummer (als u lid bent), woonplaats, geboortedatum, mobiele telefoonnummer en eventuele opmerkingen en wanneer u met iemand samen wilt rijden, zijn of haar naam vermelden.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie