Tennisvereniging Griffensteyn organiseert eerste Senioren Dubbel Event

T.V. Griffensteyn organiseert in juli voor het eerst een speciaal toernooi voor 55+ senioren. Het is een event waar drie dagen lang dubbel wedstrijden worden gespeeld. Het event vindt plaats op 2, 4 en 5 juli, overdag. Het is in dezelfde week waarin het jaarlijkse Open Toernooi van Griffensteyn wordt gehouden, in de week van 29 juni tot 7 juli.

Het jaarlijkse Open Toernooi is één van de leukste en gezelligste toernooien van Zeist en omstreken. Er wordt getennist in de categorieën 3 tot en met 8 in de singel, dubbel en gemengd dubbel. Het belooft een mooi toernooi te worden met veel  gezelligheid. En iedere avond rond 18.00 uur kun je genieten van een heerlijke maaltijd!! Inschrijven kan via toernooi.nl t/m zondag 16 juni 2019.

Nieuw 55+ Dubbel Event

Het event heeft een recreatief karakter en is een recept voor gezelligheid, leuke tenniswedstrijden en een gezellige lunch samen en telt niet mee voor de speelsterktebepaling.

Inschrijvingen kan via toernooi.nl. Het event is bedoeld voor alle KNLTB-leden die op 1 januari 2019 de 55-jarige leeftijd hebben bereikt of ouder zijn en een dubbel-speelsterkte in 2019 hebben van: 6, 7, 8 of 9. Er wordt gespeeld tussen 9.15 en 17.00. Op 26 juni 2019 sluit de inschrijving met op 2 juli DD, op 4 juli HD en 5 juli GD).

Voor vragen over het 55+ Event mail naar: 55+event@griffensteyn.nl

Voor meer info over ons Open Toernooi en het 3-Daags 55+ Dubbel Event zie de website www.griffensteyn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden