Verslag Volleybal Odijk week 6 juni

Winst Volleyballers VC Kromme Rijn bij Nuevo Open in Zeist

Het gelegenheidsteam van VC Kromme Rijn heeft Nuevo Open volleybaltoernooi gewonnen. In een prachtige eindstrijd werden buurmannen van Werkhoven verslagen met de setstand van 25–22.

Spelleider Wouter had met Robert en Silvester 2 hoog springende middenaanvallers ter beschikking. Met Niels–G en Niels–W als scherpe buitenaanvallers en alleskunner Tim op de diagonaal-positie waren er aanvalsmogelijkheden genoeg.

Het slottoernooi van het seizoen wordt gespeeld met 7 teams zodat er 6 wedstrijden gespeeld moeten worden. Bij een gelijke eindstand na 6 speelronden wordt een finale gespeeld om de eindoverwinning. VCKR had de 1e wedstrijd in de poule tegen de Werkhovenaren ongelukkig verloren. Werkhoven leed een onverwachte nederlaag tegen Nuevo. Met 5 gewonnen wedstrijden stonden beide teams aan kop in de eindstand na de poulewedstrijden. Hierdoor werd een finale noodzakelijk.

De finalewedstrijd werd een kraker. In het begin nam VCKR een kleine voorsprong maar halverwege de set gingen de teams weer gelijk op. Tot 22–22. De drie daarop volgende punten werden door VCKR gewonnen met knallende aanvalsballen.

Hiermee kwam de finale tot een goed einde voor de gasten uit Odijk e.o.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06 – 5100 0187. Of mail naar secretaris@vckrommerijn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden