Burgemeester Koos Janssen kwam het bruidspaar feliciteren.
Burgemeester Koos Janssen kwam het bruidspaar feliciteren. (Foto: )

"In een goed huwelijk mag het af en toe knetteren"

Eind mei 1959 lag Ineke in het ziekenhuis, daardoor ging de officiële verloving - drie weken voor de bruiloft - met Eddy niet door. Op 13 juni 1959 werd hun huwelijk voltrokken. Donderdag 13 juni 2019 vierden Eddy en Ineke van Ee met familie, vrienden en kennissen hun 60-jarige huwelijk. Burgemeester Koos Janssen kwam het paar feliciteren.

Zeist - De twee leerden elkaar kennen op een lentemuziekconcours in een café in Vianen. Eddy was er met de FIT-band uit Zeist. Ineke hielp er als serveerster in het café van haar tante. "Als 17-jarige wilde ik wat geld verdienen. Het aanbod van mijn tante om te helpen nam ik direct aan." Eddy was meteen weg van haar, zij deed er iets langer over om de liefde te ontdekken. "Ons geheim van een goed huwelijk is dat het soms best mag knetteren. Daarna een goed gesprek met elkaar en weer door!"
Eddy is oprichter van het Zeister makelaarskantoor Van Ee Makelaars, dat is overgenomen door hun zoon Gerrit-Jan. Eddy (87) sport graag: "Fitness, zwemmen en golfen." De grote hobby van Ineke (80) is bloemen en planten. De balkons van hun woning in appartementencomplex 'Kerckebosch' hangen vol met mooie planten. Ze hebben 2 zonen, 1 dochter, 4 kleindochters en 4 achterkleinzonen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden