Foto:

Kersenfestijn Bunnik Proeft 6 juli

Bunnik - Op zaterdag 6 juli houdt Fruitbedrijf en Plattelandwinkel De Achterdijk voor de 5e keer het Bunniks Kersenfestijn. Midden in de kersentijd is dit voor jong en oud uit een prachtig event in en om de boomgaard! Dit jaar proeven we niet alleen de lekkerste Kordia Kersen, maar valt er veel meer te proeven van de lekkernijen van Bunnikse ondernemers.

Dit kersenfestijn hebben we een gezellige boerenmarkt. En zijn we samenwerking aangegaan met een aantal topbedrijven om het kersenfestijn Bunnik Proeft! tot een succes te maken. De deelnemende bedrijven zijn Restaurant VROEG, met bekende patisserie, brood en een verrassingslekkernij, Restaurant Rodaen met oa pitabroodje Marokaanse Kip en eton messe met roodfruit, C-Vis met de lekkerste Hollandse Nieuwe, Mitra Bunnik laat u proeven welke drankjes er bij kersen passen. Bram's Pannenkoeken bakt ze weer bruin en natuurlijk heeft de Achterdijk de lekkerste Kordia kersen en home made ijs. De bedrijven laten de bezoekers tegen aantrekkelijke prijzen kennismaken met een variëteit aan lekkere gerechtjes. Deze kunnen op het terras genuttigd worden.

Daarnaast lekker struinen langs kraampjes van onder andere de Werkhovense molen, CaramelZ met wel 20 smaken caramel, prince pie en Koppejan lifestyle & wol.

De kordia kers is de topper onder de kersen met een goede zoet zuur balans. Heel donker en lekker groot. Een kers met pit dit knak zegt!!

Kinderen kunnen zelf aardbeien plukken tot ca. 14 uur of op=op. Kaartje koop je hiervoor bij de kassa. De fruittrein rijdt rond tussen de kersen en over het fruitbedrijf en er zijn trampolines en een springkussens voor de kinderen.

Kortom: Een mooie dag om elkaar te ontmoeten en te genieten van het lekkers uit de streek. Mis het niet!

Toegang en parkeren Gratis
6 juli van 11 tot 17 uur
Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik

Meer info: www.krommerijnfruit.nl of www.facebook.com/plattelandwinkel.deachterdijk

Kom zo veel mogelijk op de fiets, auto's parkeren op de parkeerplaats.

Meer berichten