Nieuwe hoofdsponsor Hockeyclub Kromme Rijn - Handelsbanken

Hockeyclub Kromme Rijn uit Bunnik heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de komende vijf jaar. Handelsbanken Utrecht verbindt zich per 1 augustus 2019 aan de sportvereniging. Op maandag 17 juni 2019 werden de definitieve contracten getekend door Robert van der Kolk en Siger Seinen (Handelsbanken Utrecht). Stijn Rooijakkers (voorzitter), Erwin Brinkhuis (penningmeester) zetten namens HC Kromme Rijn de handtekeningen, dit alles in het bijzijn van Thalco van der Linden (voorzitter sponsorcommissie HC Kromme Rijn).

Waarom sponsort Handelsbanken Utrecht HC Kromme Rijn?

Het tekenen van een sponsorovereenkomst is een mijlpaal voor onze bank, zegt kantoordirecteur Robert van der Kolk. 'Het is voor ons de eerste keer dat wij hoofdsponsor worden van een hockeyclub in Nederland'. Kromme Rijn is een jonge vereniging en is de aflopen jaren sterk gegroeid in haar ledenaantal. Ruim 300 van deze leden zijn jeugdspelers. 'Kromme Rijn heeft zich duidelijk ten doel gesteld om een toegankelijke club te zijn. Er ligt een duidelijk doelstelling met betrekking tot de jeugd waar de bank graag een bijdrage aan wil leveren. Wij willen jongens en meisjes graag stimuleren een sport te beoefenen die zij graag willen'.

Voor HC Kromme Rijn een nieuwe stap in de toekomst.

Het aangaan van een 5 jarige overeenkomst met Handelsbanken is voor HC Kromme Rijn een nieuwe stap in de groei van de hockeyclub, zegt Thalco van der Linden die de onderhandelingen samen met Reinco Huisman heeft gevoerd vanuit de sponsorcommissie. Na het aflopen van de samenwerking met de Rabobank is de commissie op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdsponsor. De wens voor een nieuwe hoofdsponsor die lokaal betrokken is en een duidelijke maatschappelijke doelstellingen heeft paste perfect bij elkaar. Door deze samenwerking zijn wij als club in staat de jeugd en ook ouderen uit Bunnik, Odijk, Werkhoven, Zeist maar zeker ook Utrecht laagdrempelig aan het sporten te krijgen en te houden.

Meer berichten