Zomerconcert bij basisschool De Kameleon

In Den Dolder was het vrijdagmiddag 28 juni een groot muzikaal feest. De kinderen van De Kameleon hadden een zomerconcert georganiseerd. Samen muziek maken is zo ongelofelijk leuk! Daarom heeft de school gekozen voor een ware muziekbeleving voor alle kinderen. 

Daar stonden de kinderen van De Kameleon op het podium met hun muziekinstrumenten en stralende gezichten. De kinderen vertelden vol enthousiasme wat ze de afgelopen weken van de docenten van Het Kunstenhuis hadden geleerd. Wist u dat de knoppen op een trompet 'ventielen' heten? Ook werd er door Jesse uit groep 5 benadrukt dat er heel goed was geoefend. En dat was zeker te horen! Alle kinderen uit het orkest stonden tijdens de opvoering met een muzikale focus. De ouders en het team van De Kameleon stonden erom heen te genieten! 

 'Spelen op een trommel 

Blazen op trompet 

Strijken op een cello heb je liever klarinet? 

Schuiven op trombone 

Speel je graag viool? 

Oh, het is zo tof ik maak muziek op deze school! 

Spelen, blazen, strijken, schuiven.... 

Oh, het is zo tof ik maak muziek op deze school!' 

Wist u dat De Kameleon dit schooljaar een eigen popkoor heeft? Onder leiding van Merel van der Wielen leren de kinderen elke week iets nieuws over zingen, maar worden er vooral hippe liedjes gezongen. En dat is nog niet alles. Ook Dansstudio Improve van Linde Baars geeft na schooltijd spetterende danslessen. 

Nog drie weken en dan gaat de zomervakantie beginnen, maar op De Kameleon klinkt er ook volgend schooljaar weer volop muziek! 

Meer berichten