Persbericht: Zomerse traditie in Den Dolder

De tent met het orkest bij het meertje in Den Dolder
De tent met het orkest bij het meertje in Den Dolder

Den Dolder - A.s. zondag 14 juli is het weer zover. Een zomerse traditie vindt plaats in Den Dolder: het openluchttentconcert van de muziekvereniging Dr. Engelhard. Het hele jaar is er druk geoefend en veel opgetreden. Met het tentconcert sluit de muziekvereniging traditioneel het seizoen af.

Sinds een jaar of vier vindt het concert plaats bij het meertje halverwege de Mevrouw Inden-Reisslaan. Heel Den Dolder en de omgeving is van harte welkom om dit concert bij te wonen. Voorzitter Evert Kok: "We hebben indertijd speciaal een grote tent aangeschaft, zodat het orkest ook in de buitenlucht kan spelen. Op die manier kan iedereen langs komen en net zo van de muziek genieten als wij zelf ook doen!".

Het programma dit jaar is een samenstelling van alle stukken die dit jaar gespeeld zijn. Onder de bezielende leiding van dirigent Hans Viezee worden top-40 nummer, meezingers, jazz en klassieke muziekstukken gebracht. Saxofonist Marion: "Bloed, zweet en tranen vind ik ontzettend gaaf om te spelen. Dat staat zeker weer op het programma". Het belooft een hele happening te worden en voor iedere muzieksmaak is er wel wat.

Aanvang van het concert is 16:00 uur. Het concert is gratis en vrij toegankelijk. Wel een tip: Neem een kleedje of een tuinstoel mee om lekker te kunnen zitten.

Over Muziekvereniging Dr. Engelhard:

Wij zijn een muziekvereniging gevestigd in Den Dolder met ongeveer 40 actieve leden. Bij ons kan iedereen mee spelen, ongeacht niveau en instrument. Het met plezier muziek maken staat voorop. Wij treden regelmatig op bij evenementen zoals Koningsdag, 4 mei herdenking, Sint intocht en op de herdenkingsavond van het Stille Hofje. Daarnaast geven wij regelmatig concerten, zowel in Den Dolder als in Zeist. Het repertoire bestaat uit klassiek, top-40 en alles wat we leuk vinden.

Meer berichten