Biga medewerkers Ron en Hanneke kijken trots (onder embargo) naar de eerste serie.
Biga medewerkers Ron en Hanneke kijken trots (onder embargo) naar de eerste serie.

Diversiteit van Biga Groep op televisie

Vanaf dinsdag 16 juli 2019 is het programma Margreet 6 weken te lang te gast bij Biga Groep in Zeist. De serie geeft een beeld van de diversiteit van mensen én van werk. 6 weken lang is Margreet te gast en leert zij medewerkers van het sociaal werkbedrijf kennen.

Mensen die bij Biga aan de Thorbeckelaan werken, worden in beeld gebracht; een team in de groenvoorziening, een schoonmaakteam in het gemeentehuis van Wijk bij Duurstede en mensen die via Biga werken bij organisaties zoals Ziggo, UMC Utrecht en Hotel Landgoed Zonheuvel.

Diversiteit
Gerhard ten Hove, directeur Biga Groep vertelt enthousiast: ''Ik heb de eerste uitzending al mogen zien, het is echt gemaakt zoals het hier werkt. Iedereen heeft zijn verhaal en je ziet goed wat werk betekent juist voor mensen die net even wat hulp nodig hebben. Vaak weet men niet dat mensen via Biga ook bij hele diverse organisaties werken. Dat is nu mooi in beeld gebracht. We zijn heel benieuwd naar de reacties.''

Uitzending
Margreet is iedere dinsdag vanaf 12.20 uur te zien op RTV Utrecht. De programma's zijn ieder uur opnieuw te zien op de zender en terug te kijken via www.rtvutrecht.nl/gemist en via de app.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden